Om oss

Välkommen till Slutpriser.se! Vi är ett dedikerat team av fastighetsentusiaster som brinner för att tillhandahålla omfattande och pålitlig information om fastighetsmarknaden och slutpriser för sålda hus. Med vår passion för att hjälpa människor att fatta välgrundade beslut inom fastighetssektorn, har vi skapat en användarvänlig plattform för att ge dig de verktyg du behöver för att lyckas i din fastighetsresa.

Möt vårt team:

  1. Anna Lindström – Grundare och VD: Anna är hjärnan bakom Slutpriser.se. Med en gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen och en passion för dataanalys, bestämde hon sig för att skapa en plattform som skulle ge människor insikter i fastighetsmarknaden på ett sätt som aldrig tidigare setts. Hennes vision om att göra fastighetsinformation tillgänglig för alla har drivit vår sida till framgång och gjort det möjligt för användare att fatta välgrundade beslut i sitt fastighetsäventyr.
  2. Peter Andersson – Marknadsföringschef: Peter är vår marknadsföringsexpert som tar hand om att sprida ordet om Slutpriser.se. Med sin kreativitet och analytiska förmåga har han framgångsrikt nått ut till en bred publik och hjälpt oss att växa vårt community av fastighetsentusiaster. Han brinner för att skapa engagerande innehåll och guider för att hjälpa människor att förstå fastighetsmarknadens komplexiteter på ett enkelt och tillgängligt sätt.
  3. Sofia Bergqvist – Kundsupportspecialist: Sofia är den vänliga rösten bakom vårt kundsupportteam. Med sin omsorgsfulla och professionella inställning strävar hon alltid efter att ge enastående service till våra användare. Genom att svara på frågor och erbjuda hjälp vid behov, säkerställer Sofia att varje användare har en smidig och positiv upplevelse på vår sida. Hennes passion för att hjälpa andra gör henne till en ovärderlig tillgång för vårt team.

Tillsammans har vi en gemensam vision om att göra fastighetsinformation transparent och tillgänglig för alla. Vi är stolta över att erbjuda en plattform som hjälper människor att navigera genom fastighetsmarknadens komplexiteter och gör det möjligt för dem att fatta informerade beslut. Vi ser fram emot att fortsätta växa och stödja våra användare i deras fastighetsresor!

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller feedback. Vi är här för att hjälpa dig!